fbpx
BotaKurioziteteLajme

Drithë’ruese: Djali I Jep Veshkën Nënës LlVE Në Emision

: Djali I Jep Veshkën Nënës LlVE Në Emision

Një ngjarje shumë emocionale ka ndodhur në televizionin Arab. Një i ri Tunizian i quajtur Ali Born është shfaqur në televizion për ta bindur nënën e tij që ajo të pranojë të marrë veshkën e tij.
Ai luan sportet dhe nëna frikësohej se nëse ai jep veshkën, do të ndikojë në shënd.etin dhe në karrierën e tij. Pas shumë lutjeve dhe përgjërimit të djalit të saj, ajo pranoi ofertën e djalit te saje!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button