fbpx
KurioziteteLajme

Rregullat e reja për udhëtimin drejt Gjermanisë.

 

Rregullat e reja për udhëtimin drejt Gjermanisë.

Shqipëria prej pak javësh është klasifikuar nga Republika Federale e Gjermanisë si shtet me incidencë të lartë (nr. të lartë infektimesh).

Për këtë arsye kanë hyrë në fuqi disa rregulla të reja për të gjithë shtetasit shqiptar që duan të udhëtojnë drejt Gjermanisë.

Cilat janë këto rregulla?

  1. Përpara se të udhëtoni drejt Gjermanisë duhet të kryeni testin për Covid 19 dhe ai duhet të rezultojë negativ. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 48 orë përpara se të udhëtoni. Gjithashtu ai duhet të jetë i printuar në gjuhën angleze ose gjermane.
  2. Së dyti duhet të regjistroheni në adresën : www.einreiseanmeldung.de dhe ta printoni dokumentin pasi ai duhet të paraqitet para autoriteteve gjermane në aeroport.
  3. Së treti, kur të mbërrini në Gjermani duhet ti nënshtroheni një karantinimin 10- ditor.
  4.  https://www.einreiseanmeldung.de/?fbclid=IwAR3o0YMGTIyjUOZMW0sBUM7DSadFpIywQdVXRY9KLXkE2q5mpavODy0xyvE#/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button