fbpx
BotaLajme

Kjo vogëlushe ka nevojë për n dihmën tonë, vini dorën në zemër/ Vetëm 7 muajshe dhe ka s ëmundjen e l igë

Partneri i Ashley Cain, Safiyya tregoi se vajza e tyre ka nga s ëmundjen e l igë.

Vogëlushja quhet Azaylia dhe është 7 muajshe.

Familja po përgatitet që të niset për në Singapor ku Azaylia do të jetë në gj endje të marrë tra jtim specialist për leu ke minë e saj pasi një tr ans plant i palcës së kockave rezultoi joefe ktive.


Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button