fbpx
KurioziteteLajme

Ja si ky plak mori 10.000 euro per nje goditje me çekan!

Shpesh keni degjuar të tjerët duke thënë: Mi morri mjeku 20 euro veç për 5 min, veç ia ka lëshu sytë analizave. Eh ja një shembull sa vlejnë ata 5 minutat e dikujt.

Motori i një anijeje ishte prishur dhe askush nuk mund ta riparonte. E sollën një mjeshtër me përvojë 70 vjeçare i cili e shikoi përreth disa herë. E morri një çekiç dhe goditi në një vend në makinë të anijes dhe motori u ndez.

Pronarit i erdhi një faturë prej 10,000 eurosh dhe i indinjuar i kërkon mjeshtrit t’i shpjegojë se çfarë bëri për një shumë kaq të madhe.

Përgjigja ishte: “Goditja me çekan 2 euro, kurse për të ditur ku ta godasësh 9,998 euro”.

(Huazuar)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button