Lajme

Shqiptarët cfarë nuk i thanë se u bë kandidate për deputete/ Doktoreshë Najada përlot me fjalët: Ne qajmë brenda spitalit po ju nuk dini gjë

Kandidatja e Partisë Socialiste për Tiranë, shefja e Infektivit Najada Çomo gjatë një takimi me Erjon Veliaj dhe kandidatë të tjerë ka folur ndër të tjera për punën saj në spitalin Covid

Çomo tha se Sshtë shumë e vështirë për ta momenti kur duhet të telefonojnë familjarët për tu përcjellë lajmin e keq.

“Ne shikojmë vua jtjen e atyre njerëzve brenda e shikojmë ne dhe bashkohemi me v uaj tjen e tyre. Ka pasur anëtarë të familjes që kanë ndërruar jetë në spital dhe është shumë e d him bshme që ti duhet ti thuash që i kanë humbur. Të duket sikur je i fo rtë, por ndërkohë ti vrapon ta mbyllësh celularin shpejt që të mos të kapin të përlotur. Ata nuk e kuptojmë që ne e mbyllin ndonjëherë para kohe që të mos na dëgjojnë që jemi duke lotuar.

Kolegeve tona doktoresha u kanë ndërruar jetë prindi brenda në spital dhe u është dashur të jenë në punë. Infermiere, staf që kanë humbur familjarë dhe duhet të jenë po në punë nesër.

“Ne bashkë edhe qajmë aty brenda sepse disa gjëra mbeten midis nesh. Si ka mundësi që dikush jashtë kangjella hedh baltë. Unë e kam për të gjithë stafin që punon. Për atë ditë që ti je stërmunduar dëgjon ca lajme që janë të t me rrs hme. Në fund të fundit thua unë dua të shpëtoj edhe këtë, edhe këtë, lëre atë të flasë. Fjalët na kanë bërë shumë më të f ortë,” thekson Çomo.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button