fbpx
aktoretBotaPolitika

Nuk ka rëndësi nga cili vend jeni, nëse doni të udhëtoni drejt Gjermanisë duhet të keni patjetër…

Nuk ka rëndësi nga cili vend jeni, nëse doni të udhëtoni drejt Gjermanisë duhet të keni patjetër…

Të gjithë udhëtarët që planifikojnë të hyjnë në Gjermani duhet të kenë një test negativ të koronavirusit.
Sipas rregullores, e cila hyri në fuqi të hënën në mesnatë, testi duhet të bëhet përpara se qytetari të niset për në Gjermani, pavarësisht nga situata e koronavirusit në vendin nga vjen ai.
Rregullorja u publikua përmes një azhurnimi të urdhrave të qeverisë gjermane të udhëtimit dhe do të qëndrojë në fuqi deri më 12 maj. Ata që nuk mund të sigurojnë një test negativ nuk do të lejohen të hipin në avion.
Rregulli i ri është krijuar për të mbrojtur gjithashtu udhëtarët që janë në avionë.
Testi mund të jetë një test laboratorik PCR ose një test i shpejtë. Rezultati mund të paraqitet në letër në gjermanisht, anglisht ose frëngjisht, por nuk duhet të jetë më shumë se 48 orë i vjetër.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button