fbpx
KurioziteteLajme

Mbrèmjèn e sotme prítèt të ndòdhë fènomèni i rrállë, bèni shumë kùjdès

Një sùperhènë do të ndríçòjë qíellín e kèsaj të díelë.

Kjo do të jetë sùperhèna e párë e këtij muaji, ç’ka do të thòtë që hëna është shumë pránë tokës dhe për kètë arsýe sjèll më shumë energjí pozítíve për njerèzít.

Típíke për një vit nòrmal, 2021 do të kètë gjíthsej 12 hëna të plòta.

Vitin e kálùar páti 13 hëna të plòta, dy prej të cilave në tetor.

Hëna e Plòtë ndòdh kur Díèlli dhe Hëna janë në pozíciòne të kùndèrta dhe flásín me njëri-tjetrin, por në kètë diálog, merr pjesë edhe Vènùsi, Chíròn dhe një yll i qùajtur Víndèmíatríx.

Që do të thotë?

Vènùsi, në këtë moment nuk është i lùmtur: sepse jèton në një shenjë që nuk i pèlqèn dhe gjíthshtu po përjèton një periudhë në të cilën dùhet të shprèhë në mènyrë shumë të drèjtpèrdrèjtë dhe instíktíve èmòciònet, bùkùrinë e vet.

Chíròn nga ana tjetër na flèt për kòmplèkse të vogla që dálin në sípèrfaqe, ndërsa Víndèmiátríc për ámbície ndòshta të tèprùara.

Mesázhi duket mjáft i qártë.

Mègjíthëse ka mjáft gjëra dhe sítuáta që nuk na pèlqèjnë dhe na bèjnë të mèndòjmë që mèritòjmë më shumë, tani është koha për të prítùr, për të rivèndòsur ekùilibrát dhe másat e ámbícíeve tona pa e èkzágjèrùar kùrrë me asgjë.

Pastaj, në prill, mùnd të flásim sèrish.

Një mèsazh ky që i drèjtòhet mbi të gjítha Dáshít, Pèshòres, Bricjápit, Gáfòrres, Dèmavè dhe Lùanít, shenja që me të vèrtètë dùhet të kùfizòhen në pèrpjèkjet e tyre për të zgjídhùr atë që nuk fùnksíonòn, duke shtýrè çdo altèrnátivë.

Bínjákët dhe shenja e Ujòrit gjítháshtu do të jènë në gjèndje të pèrcèptojnë një tènsíon të caktùar, por do të jènë në gjèndje ta mbájnè nën kòntròll atë, ta kùptòjnë më mirë.

Shígjètari mùnd të jetë i pádùrùar për të pròvuar diçka që i pèlqèn, që e argèton, por dùhet të díjë të prèsè.

Edhe shenjae t tjera si Vírgjèrèsha, Akrèpí dhe Pèshqít, nga ana tjètër do të ndíhèn të mbròjtùr, të pa-pèrfshírè në këtë sfídè të vògël kòzmíkè.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button