fbpx
KurioziteteLajme

Ky Frutë Është 10.000 Here Vrasës Me I Forte I Kancerit Se Sa Kimioterapia

Ky frutë është 10.000 here vrasës me i forte i kancerit se sa Kimioterapia (Chemo-therapy) ! Shprendaje, mund te shpetoje jete, mbushe shprese dhe krijon besim te pacientet !

Lengu ose ky frut qe eshte frut i Gravioles, eshte nje mrekulli natyrore vrasese e qelizave te kancerit 10.000 here me i forte se Kemioterapia.

Pra mbasi qe e kuptuat rendesine e ketij fruti ju mund te ndihmoni keta njerez duke ju sygjeruar te pine lengun e ketij fruti kohe pas kohe, si nje parandalues.
Para se gjithash shija nuk eshte e keqe. Eshte plotesisht dhe defenitivisht natyrale dmth nuk ka efekte ansore ! Nese keni vend te lire mund te rritet edhe ne oborri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button