fbpx
Lajme

I iku djali 25 vjeç e mbuloi me dhe/ Babai i Klodian Rashës ka folur me po licin që i m ori je tën djalit të tij, do u rrëqethet shpirti

Teksa gj yko het çështja e ish-po li cit të f or cave “Shqiponja”, Nevaldo Hajdaraj i cili g odi ti me a rmën e shër bimit 25-vjeçarin Klodian Rasha, babai i këtij të fundit ka shkuar pranë gj yka tës për të dëgjuar nga afër seancën paraprake.

“Kam kërkuar që ditën e parë drejtësi. Sot erdha të dëgjojë dhe të shikoj në sy ballë për ballë se çdo të thotë drejtësia.” ka thënë Qazim Rasha.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button