KurioziteteLajme

E tmerrshme! Festoi një javë ditëlindjen dhe la vajzën e vogël të vdiste nga uria

Një nënë adoleshente angleze pranoi se kishte lënë vajzën e saj 20-muajshe vetëm në shtëpi dhe ishte larguar për të festuar 18-vjetorin e saj për 6 ditë me radhë.

Vajza e Verphy Kudi, Asiah Kudi, vdiq në apartament, në dhjetor të vitit 2019, pasi qëndroi pa ushqim dhe ujë për 6 ditë. Ndërkohë, nëna e saj shkonte nga festa në festë, në Londër, Koventri dhe Solihull.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button