fbpx
KosovaLajme

Nuk paska fund zia në Shqipëri, humb jetën nga Covid-19 një tjetër grua e re shqiptare

Sofe Baçaj, referente në Gjykatën Themelore në Gjakovë, ka vd ekur si pa so jë e koronavirusit. Për v dekj en e saj ka njoftuar edhe Gjykata përmes një postimi në rrjetin social Facebook.

Njoftimi i plotë: E nderuara familje Baqaj. I nderuar staf i Gjykatës Themelore në Gjakovë.

Me pikëllim të thellë sot morëm lajmin për ndarjen nga jeta të familjares tuaj dhe referentes në Gjy katën Themelore në Gjakovë.
Kryetari i Gjykatës z.Nikoll Komani shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjen, kolegët dhe miqtë.

Prehu në paqe! Me respekt! Gjy kata Themelore Gjakovë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button