fbpx
KurioziteteLajme

THIRRJE PËR NDIHMË: Ka humbur Islam Lumani nga Maqedonia e Veriut

🔴 THIRRJE PËR NDIHMË: Te dielën (21.03.2021) në ora 10 është parë për herë të fundit shoku jonë Islam Lumani, ai kishte veshur pantallona blu, xhaketë dhe këpucë të zeza. Dihet se ai është nisur drejt plazhit në Kranjë, por mund të ketë ecur në drejtim ende të panjohur. Sot është dita e katërt pa të. Vëllezër dhe motra, na ndihmoni të gjejmë vëllaun tonë shëndoshë dhe mirë. Ç’do informacion nga ana juaj mund të qetësojë zemrat tona.

Numra per kontakt:
+389 70743937
+389 71841758
+389 75848084

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button