fbpx
KurioziteteLajme

”Fluturon, fluturon gomari”/ Erlindi reagon: Nëse Arjan Konomi nuk më kërkon falje unë do e…

”Fluturon, fluturon gomari”/ Erlindi reagon: Nëse Arjan Konomi nuk më kërkon falje unë do e…
Pas d ebatit të as hpër në “Përputhen” mes tij dhe Arjanit, Erlindi ka bërë një status ku shkruan se do të largohet nga emisioni nëse nuk i kërkojnë falje.
Arjani a ku zoi Kristianin se u jep konkurrentëve dr gë dhe përmendi Erlindin se e ka provuar. “Kjo është situatë delikate, të cilën e kam vënë re. Kam dyshuar dhe n ë njëfarë mënyre tek Erlindi nuk është më ai djalë që ka qenë në fillimet e tij dhe tani është bërë “flu turon, flut uron gomari”, tha Arjani.
“Kur u pranova në “Përputhen” mendova se qëllimi i programit ishte shprehja e dashurisë, bashkimi, mbështetja dhe suportimi i çdo tipi sepse çdo njeri ka karakterin e tij dhe kjo duhet respektuar dhe jo t’i ulësh. Por po kuptoj se në vend që të mbështetësh, të motivosh dhe të këshillosh rininë siç i ka lezet një zotërie të vëetetë, ti përpiqesh të:
1.Ofendosh vazhdimisht, 2.Të bësh krahasime qesharake, 3.T’i ulësh (mbase kjo të kënaq egoizmin dhe të bën të ndihesh më superior).
4.Dhe më e keqja akoma të bësh ak uza fallco në studio para gjithë shqiptarëve. Duke pritur opinionet e drejta dhe të matura, ajo çka marrin mbrapsht janë ofendime dhe akuza fa llco.
Nuk e pranoj diçka të tillë. Ose të sqarohet çdo gjë dhe të kërkohet falje pu blike ose unë dal prej emisioni dhe nuk bëhem pjesë e padrejtësive dhe cën imit”, shkruan Erlindi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button