fbpx
AktualitetLajmeShqiperia

SHBA dhurojnë 29 mjete të blinduara për Forcat e Armatosura të Shqipërisë

Qeveria e SHBA dhuroi 29 mjete të reja, të blinduara, shumëpërdorimshme dhe me lëvizshmëri të lartë (Humvee) për këtë strukturë të deklaruar në NATO.

Batalioni i II i këmbësorisë së Forcës Tokësore është një hap më pranë mekanizimit të plotë të tij.

Qeveria e SHBA dhuroi 29 mjete të reja, të blinduara, shumëpërdorimshme dhe me lëvizshmëri të lartë (Humvee) për këtë strukturë të deklaruar në NATO.

Ministri Peleshi falënderoi Shtetet e Bashkuara të Amerikës, për ndihmën e vazhdueshme që ka dhënë për modernizimin e FA, trajnimin dhe arsimimin e efektivëve tanë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button