Lajme

Ky shef shokohet kur e shef se si e ben sekretaresha kafen e tij ( VIDEO)

Ky shef shokohet kur e shef se si e ben sekretaresha kafen e tij ( VIDEO)
një biznesmenn zbuloi një situatë të pazakontë në zyrat e tij, teksa po kontrollonte në fund të ditës atë që kamerat kishin kapur. Ai kishte porositur një kafe nga një punonjëse e kompanisë dhe në këto pamjee shikohet fare qartë momenti kur ajo shkon për të bërë kafenë. A ju shkon ne mendje ndonje gje se me cka e ka bere kafene? Mirëpo, në këto pammjee shikohett edhe momenti kur ajo ja bën kafenë ne menyr te quditshme dhe pothujse te zhveshur..!!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button