fbpx
KurioziteteLajme

Është 22 vjeçe, kjo është vajza me buzët më të mëdha i bëri duke…

Është 22 vjeçe, kjo është vajza me buzët më të mëdha i bëri duke…t

Një nderhyrje në buzë me një dozë filleri nuk i pengohet askujt dhe tashmë është bërë një praktikë goxha e njohur. E rëndësishme, jo për t’a tepruar, dhe është e rëndësishme të mbahet sensi i masës. Është e kohëve të sotshme një ngjarje e një vajze të re 22-vjeçare – jo e kënaqur që kishte katërfishuar përmasat e buzëve të saj – sapo ka bërë ndërhyrjen e 20-të të fillerit dhe duket se ka si qëllim të vazhdojë derisa të sajat të jenë buzët më të mëdha në botë, raporton Daily Mail. Andrea Emilova Ivanova, nga Sofja, në Bullgari, ka shpenzuar miliona euro në klinika estetike për filler-a për buzët.
Me nofkën Barbie njerëzore, e reja, pasi ka bërë ndërhyrjen e fundit ka ndarë një foto të sajën me rreth 70.000 ndjekës në Instagram për të treguar buzët e saj në rritje të vazhdueshme. Andrea, që ka nisur transformimin e saj në 2018, ka paguar rreth 135 paund për çdo trajtim, por ka pranuar sinqerisht se nuk mban mend llogarinë e shpenzimeve përgjatë viteve.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button