fbpx
AktualitetLajmePolitika

Zgjedhjet e 25 Prillit, ja si duken modelet e fletëve të votimit që po diskutohen

Zgjedhjet e 25 Prillit, ja si duken modelet e fletëve të votimit që po diskutohen

Janë katër modele të fletave të votimeve që po diskutohen në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Siç duket 3 nga listat në diskutim i kanë të shkruar emrat e kandidatëve për deputetë ndërsa në njërën prej tyre paraqiten vetëm numrat.

Në këtë listë paraqitet partia politike ose koalicioni me emrin e kryetarit të saj. Ndërkohë që secili kandidat do të ketë numrin përkatës dhe jo emrin. Dimensionet e kësaj flete votimi janë 29.7 cm x 42 cm.
 

Në këtë listë paraqitet partia politike ose koalicionit me emrin e kryetarit të saj. Ndërkohë që secili kandidat do të ketë përveç numrit përkatës edhe emrin e paraqitur në fletë. Dimensionet e kësaj flete janë 29.7 x 60 cm.

 

Në këtë listë paraqitet partia politike ose koalicioni me emrin e kryetarit të saj. Ndërkohë që secili kandidat do të ketë përveç numrit përkatës edhe emrin e paraqitur në fletë. Dimensionet e kësaj flete janë 60 x 29.7 cm.


Në këtë listë paraqitet partia politike ose koalicioni me emrin e kryetarit të saj. Ndërkohë që secili kandidat do të ketë përveç numrit përkatës edhe emrin e paraqitur në fletë. Dimensionet e kësaj flete janë 60 x 29.7 cm.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button