fbpx
aktoretShow-Biz
Trending

Sa bukur! Shikoni si e ka mobiluar shtëpinë aktori Florian Binaj

Ai eshte nje nga artistet me te kompletuar Shqiptar dhe nje talent humori.

Ate e duan te gjithe dhe eshte nje nga aktoret me pikant te Portokallise.

Por ne nje inteviste qe i eshte bere ne shtepine e tij duke qe ai e ka arreduar ne menyre shume te bukur.Në një profil ndryshe nga herët e tjera në programin “Pa filtër”, në T, Flori ka hapur derën e shtëpisë për të rrëfyer më shumë ҫfarë ka brenda mureve, jashtë skenës së “Portokallisë” dhe jashtë ekranit nga i cili e njeh i gjithë publiku.

Ndërsa Flori shikon tek ajo veten kur ishte fëmijë

“Unë i vogël kam qenë fiks si Krena. Imitoja gjithҫka shikoja, isha energjik… nuk kisha turp, derisa më tërhiqnin vëmendjen, sepse ishte turp të ishe karagjoz… “ – tregon ai me të qeshur, edhe pse sot ndihet krenar kur sheh se edhe e vogla e tij ka filluar t’i tregojë që tani aftësitë prej artisteje.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button