fbpx
Kuriozitete

Mòs flíni ènde! Mèsoni ç’po ndòdh, shènjat me fatin “bòmbè”, plòtësojnë ëndrrat

Kánë mbètùr edhe 10 ditë nga mbýllja e kètij muaji po ástròlògèt thònë se këto ditë të mbètura do të jenë sfída shumë të mëdha për shumicën e shenjave.

Po, në vèçanti do të jètë një kategori shènjat të “përkèdhèlura” nga mírèsía që këtë 9 ditësh do të kálojnë në plan të párë në lídhje me mbèshtètjen e fatit.

A dòni më shumë dhe a jèni gáti t’i mèsoni?

Një kèshillë shumë e vlèfshme për dashèt më datën 22 mars do të jètë të mòs kònsùmòjnë shumë yndyrna, ndërsa disa e tyre me shumë shumë fat tek lèkët është 25 marsi.

Shenja me “brírë” e dèmáve e ka dítën që dùhet të trègòjë më shumë kùjdès këtë 23 mars sepse do të èkspòzohet në ambíente të ftòhta dhe mùnd t’ju prèkè grípi. Lèkèt tuaj fòrcòhen nga data 26 mars.

Dùhet që të “hídhèn” përpjètë nga qejfi të shènjës së vírgjërèshès sepse janë një nga shenjat me shumë mbèshtjetje nga Universi për këtë 9 ditësh të mbètur. Dùhet të èvítojnë një shèrr nga data 25 mars, ndërsa një sùrprízë gjígantè i vjèn në 31 mars.

Kèshilla më e vlèfshme për shenjën e bínjakève është që sot në mbrèmje të thònë në mèndjen e tyre një dëshirë sepse në 26 mars do të kènë një ditë me energjí të madhe dhe dëshira mùnd t’u kthèhèt realitet.

Dita e 28 marsit do t’i gjèjë gáfòrret me një pròpòzím të ri për një punë të re ose një pròmòvim në págë. Çdo gjë do të mbýllet me sùkses. Kùjdes kèto kohë sepse po lòdhni shumë trùpin tuaj, ju dùhèt qètèsi fízíke.

Një lájm nga jashtë më 24 mars i sjèll lùanève atë që vetëm ata e kánë prítur prek shumë kòhësh dhe është një përgjígje pozítíve në lidhje me një áplíkim èmígrími. Deri më 31 mars mòs i jèpni bòrxh askùjt.

Këshilla më e madhe nga yjet për pèshòren është që nga nèsër dhe deri në fùnd të muajit t’i rrínë sa më pránë fámíljarëve dhe njerëzve që dùan më shumë sepse këto kòhë ata kánë nèvòjë për njerèzít më të mènçuar dhe më të zgjùar në botë.

Hálli që po ju rèndòn dhe po ju kríjon strès juve të akrèpít do të mbáròjë më 27 mars dhe me një fùnd pozítiv. Do çlíroheni nga ajo bárrè. Deri më 31 mars shíjoni qètèsinë, vètmínë dhe në 3 prill nísni të plánífíkoni të ardhmen tuaj.

Fínáncat do të jenë stábël për shígjetárèt dhe ky mars mbýllet me plùs dhe pa asnjë pikë bòrxhí, ndáj dhe deri më 31 mars mùnd të lèshòni pak dòrën tek shpènzímet. Mòs kònsùmoni krípë dhe shuam shèqèr këto ditë sepse shèndèti ndíhet pak më i dòbèt.

Nga nèsër dhe deri në 26 mars juve të brícjápít, do t’ju ndjèkín disa përsòna që kèrkòjnë “shèrr” ndáj dhe rùaj sa më shumë qètèsínë sepse pas kësaj dátë ti do bèhèsh më e fòrtè. Do të márrèsh disa lèk që të kthèhen si hùa nga java e párë e prillit.

Shènja që e ka fatin si “lùmë” edhe për këtë muaj është vetëm ùjòri që deri më sot është në vènd të párë për çdo gjë. Të gjítha fùshat e jetës do t’i ècin si mòs më mbárë, por kèshílla më e vlèfshme është që ta plánifíkoni të ardhmen sa kèni këtë fat në kráhë.

Nëse ju të pèshqvè do të mbáròni një detyrë në punë deri më 26 mars, shèfát mùnd t’ju pròpòzojnë edhe për një pòzícion më të lártë në punë dhe me një págë më të májme. Më 31 mars bèni një kòntròll shèndèti për të párándáluar díçka në kohë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button