fbpx
Lajme

Copa xhami në rrugë, çfarë mbeti pas në vendin ku u ekzekutua Mond Çekiçi

Mond Çekiçi u ekzekutua mëngjesin e sotëm brenda makinës së tij, ndërsa ajo që u la pas në vendin e ngjarjes janë copat e xhamit të thyer nga plumbat e qëlluar dhe pjesë kallçuku të makinës.

Gjithashtu edhe një biznes i ndodhur pranë makinë ku u ekzekutua Çekiçi ka marrë dëmtime nga shenjat e plumbave.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button