KurioziteteLajme

KURIOZITETE/Sipas shkencës dhe studimeve të fundit, kjo është mosha ideale për të mbetur shtatzënë

Sipas shkencës dhe studimeve të fundit, kjo është mosha ideale për të mbetur shtatzënë

Të vendosësh kur je gati të bëhesh prind mund të jetë sfiduese. Mund të duket sikur asnjë kohë nuk është koha e duhur e saktë derisa të ndodhë. Ndërsa përgjigjja në fund të fundit është e ndryshme për të gjithë, me sa duket ekziston një epokë që sipas studimeve është më e mira.

 

Sipas The Wall Street Journal, ekziston një kohë ideale në jetën tuaj për të mbetur shtatzënë dhe kjo është deri në moshën 32 vjeçare. Kjo është mosha perfekte për gjithçka, nga martesa dhe shtatzënia tek marrja e vendimeve financiare, dhe pse koha më pjellore në jetën e një gruaja është para moshës 32 vjeç.

Kërkimet e mbledhura nga Kolegji Amerikan i Obstetërve dhe Gjinekologëve arritën në përfundimin se 32 vjeç është mosha kur pjelloria fillon të bjerë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button