KurioziteteLajmePolitikaShendetesiShow-Biz

Shumë burra mendojnë se po i bëjnë gruas një favor kur i kërkojnë dorën për martesë

Shumë burra mendojnë se po i bëjnë gruas një favor kur i kërkojnë dorën për martesëy. Por le ta shohim këtë këndvështrim: ajo ndryshon mbiemrin e saj, ajo largohet nga shtëpia e saj, familja e saj dhe lëviz me ju, ju gatuan, lan dhe merr përsipër të gjitha detyrat që nëna juaj bëri në të vërtetë për ju. Ajo mbetet shtatzënë, trupi i saj shkatërrohet, por është krejtësisht interesante për ju sepse është trupi i saj, jo i juaji. Nëntë muaj ecje përreth duke mbajtur fëmijën tuaj dhe të gjitha dhimbjet që pasojnë. Çfarë është kjo? Deri ditën që ajo vdes ajo bën gjithçka vetëm për mirëqenien tuaj !!! Pra, kush bën një favor këtu në të vërtetë? Gratë kanë nevojë për dashuri, prandaj trajtojeni gruan tuaj në mënyrën që dëshironi të trajtoheni edhe ju,me respekt, nder dhe dashuri!
Një grua nuk është vetëm nëna juaj, gruaja juaj është një mbretëreshë.

Kur e trajtoni gruan tuaj, vendoseni veten në pozicionin e një babai, i cili do të martonte vajzën e tij. A doni që burri i saj ta trajtojë brutalisht? Jo jo jo. Atëherë filloni t’i trajtoni gratë njerëzisht ashtu si dëshironi që vajza juaj të trajtohet.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button