fbpx
BotaLajmePolitika

Aeroporti ‘Nënë Tereza’ bën njoftimin e RËNDËSISHËM: Pasagjerët që nuk plotësojnë këtë formular do t’u refuzohet hyrja për në… (E PLOTË)

Aeroporti ‘Nënë Tereza’ bën njoftimin e RËNDËSISHËM: Pasagjerët që nuk plotësojnë këtë formular do t’u refuzohet hyrja për në… (E PLOTË)

Aeroporti “Nënë Tereza” ka bërë një njoftim të rëndësishëm për të gjithë pasagjerët që udhëtojnë drejt Turqisë.

Autoritetet turke kanë njoftuar se për të udhëtuar drejt këtij vendi duhet të plotësojnë Formularin e Hyrjes të Ministrisë së Shëndetësisë të Turqisë.

Sipas njoftimit, pasagjerët që nuk plotësojnë këtë formular do ti refuzohet hyrja për në Turqi.

Njoftimi i plotë:

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë drejt Turqisë

Sipas njoftimit të autoriteteve turke, pasagjerët që udhëtojnë për në Turqi (përveç atyre që janë tranzit dhe nën moshën 6 vjeç), duhet të plotësojnë Formularin e Hyrjes të Ministrisë së Shëndetësisë të Turqisë në faqen: https://register.health.gov.tr/

Formulari plotësohet 72 orë përpara udhëtimit dhe duhet të paraqitet në format elektronik ose të printuar gjatë Check-in.

Pasagjerët që nuk plotësojnë këtë formular do ti refuzohet hyrja për në Turqi, njoftojnë autoritet Turke.

Ju faleminderit për bashkëpunimin

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button