fbpx
KurioziteteLajme

Striptistja 22-vjeçares nga Tirana e cila fiton deri në 4000 euro duke…

 

Duke më njohur mua që jam vajzë e hedhur, por dhe me besimin që kanë tek mua e morën mirë.
Kanë ardhur ata të të shohin këtu?

Jo, asnjëherë.Cila ka qenë dita më e keqe në klub?

Ditë të keqe nuk kam pasur, por momente po…P.Sh ka raste kur një i pamoraIshëm të bën moraI ose kur dikush shfaq keqardhje për mua, që nuk ka arsye pse.

Ndodh që thua sot ishte një mbrëmje shumë e mirë, kur?

Kur takon klientë që të duket se i njeh prej vitesh, njerëz shumë gazmorë, të shoqërueshëm.
Çfarë nuk të pëlqen nga një klient në atë që thotë apo bën?Janë ata që të ofrojnë para duke të të ngatërruar me një punonjëse seksi, ndërkohë që je vetëm për shoqëri apo për të bërë shou

…Po diçka që bëjnë?

Ka nga ata që vinë të pirë dhe duan të kalojnë limitet duke të të prekur, por ne dimë ti menaxhojmë edhe këto situata.
Ke përjetuar incidente gjatë punës, përndjekje në rrjetet sociale, në jetën e përditshme, pasi mbyll punën në Klub?
Këtu brenda siguria është e lartë, shoqërohemi jashtë nga siguria e klubit dhe në rrjetet sociale e menaxhojmë vetë.

…Besoj e ke profilin të mbyllur?

Pikërisht!
Si ka ndikuar eksperienca në këtë industri në karakterin tënd, pra sa të ka ndryshuar?
…besoj më ka bërë më të fortë, pasi dëgjojmë shumë situata me klientët, bëjmë edhe psikologun ndonjëherë. Zakonisht janë meshkujt që luajnë me femrat, këtu jemi ne ato që luajmë me meshkujt pasi hasim dhjetra në natë

…Je bërë më e fortë?

Jam bërë më mosbesuse,
Pse?Pasi dëgjojmë se çfarë bëjnë klientët me të dashurat e tyre, të fejuarat apo bashkëshortet, pasi këtu vijnë shumë të martuar.

Çfarë bisedon me klientët, janë medoemos biseda seksuaIe?
Jo nuk ka lidhje, ata qajnë hallet me ne, probIemet me të dashurën, një sikIet që mund të kenë.
Ka nga ata klientë që janë të përhershëm?
Po ka nga ata që vinë çdo natë, që bien në dashuri me vajzat

…me ty ka ndodhur?

Po ka ndodhur sikundër më ndodh dhe mua më ata, po ne përpiqemi ti anashkalojmë ndjenjat.
Duke qëndruar tek ndjenjat, ke të dashur?
Jo.Nuk ta lejon profili punës apo nuk ke kohë të njohësh dikë?
… Janë të gjitha arsyet nga pak, por edhe se nuk jam e interesuar, pasi takoj kaq shumë mes;hkuj në natë sa është e vës;htirë të te bëj përshtypje njëri më shumë se të tjerët
Ka disa steriotipe, që thonë se ju vajza ndërhyni në familje, çfarë ke për të thënë t’i për këtë?Unë mendoj se ne bëjmë që familja të bashkohet.
Pse?Po sepse ne jemi këtu dhe sigurohemi që femra atij mashkullit të dalë mbi atë, është më mirë të kaloj një natë këtu me një vajzë që s’ka për ta parë jashtë sesa të krijojë një lidhje paralele dhe të shk.atërroj familjen.
Çfarë e bën këtë punë më atraktive se të tjerat apo është çështje parash?
Përveç parave këtu njeh shumë karaktere njerëzish dhe mua kjo më pëlqen.
Doja të qëndroja tek financat është kjo arsyeja pse qëndron në këtë punë?
Padyshim po, pse e kam bërë pse po e bëj dhe pse do vazhdoj ta bëj dhe mund ta them me plot gojën është profesioni më i paguar për momentin.
Sa ka qenë vlera më e madhe që ke fituar përgjatë një nate?
Mund të ndodhë që një klient të lë bakshish një 400-tshe, më ka ndodhur që të kap edhe 4000 euro në muaj, por normalisht kjo nuk ndodh gjithmonë.
Ashtu si e thashë edhe në fillim jam tip pa komplekse dhe nuk e vr.as shumë mendjen për paragjykimet. Ti e pe shumë mirë punën time, kaluam bashkë 24 orë në jetën time dhe puna ime është jo;shje është performancë nuk ka asnjë gjë të bëj me se.ksin.
Ata që ju konsiderojnë si vajza të përdaIa, çfarë do t’i thoje?
Nuk të bën puna, por karakteri, ndoshta një vajzë që punon në zyrë mund të jetë shumë e “përdaIë “se unë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button