fbpx
BotaLajme

E Tmerrshme..Roja i shkollës lë shtatzënë vajzën 11 vjeçe, mendohet se e ka bërë edhe me vajza të tjera brenda shkollës

E Tmerrshme..Roja i shkollës lë shtatzënë vajzën 11 vjeçe, mendohet se e ka bërë edhe me vajza të tjera brenda shkollës
Një vajzë 11-vjeçare kineze, raportohet se ka mbetur shtatzënë. Si bëhet e ditur vajza ka mbetur shtatzënë nga një person që e ka pasur në shkollë.
Vajza e vogël që shkurt i thonë Lele, identiteti i saj nuk është bërë i gjithi i ditur ka mbetur shtatzënë me rojen e shkollës. Pas he timit u zbulua se vajza kishte rreth dy vite që ab uzohej nga roja i shkollës.
Nëna e saj vuri re që ajo nuk ndihej shumë mirë dhe vendosi ta çonte te mjeku për të zbuluar se për çfarë bëhej fjalë. Gjatë ekz aminimit mjekësor, mjeku zbuloi se vajza ishte shtatzënë.
Roja me emrin Liu mendohet se e ka bërë këtë gjë me vajza të tjera edhe brenda shkollës.
Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button