fbpx
AktualitetLajme

I keni parë ose ndjerë? Këto janë 10 shenjat që ju tregojnë se Zoti dhe engjëll po u mbron dhe kujdeset për ju

I keni parë ose ndjerë? Këto janë 10 shenjat që ju tregojnë se Zoti dhe engjëll po u mbron dhe kujdeset për ju
Sipas disa besimeve, të gjithë kemi një engjëll mbrojtës. A është sinjë udhëzues shpirtëror që ju mbr on nga e keqja dhe ju ndihmon të kapërceni pe ngesat.
Por e dini që ka disa shenja për të kuptuar se ju një engjëll ose Zoti po ju mbron? Po janë 1o shenja që e tregojnë këtë gjë.
Shenja e parë: Ai ju viziton shpesh në ëndërrat tuaja dhe ju bëni një gjumë të qetë nëse kjo ndodh.
Shenja e dytë: Ju shikoni forma të çuditshme. Shikoni drita të forta, pika që ndriçojnë dhe këto nuk janë lojëra që u bëjnë sytë tuaj, por tregojnë se ose Zoti ose një engjëll po ju mbron.Shenja e tretë: Ndjeni një aromë të ëmbël në ajër. Edhe kjo është një shenjë se engjëlli mbrojtës është afër jush dhe po kujdeset për ju.
Shenja e katërt: Teksa jeni duke ecur ju gjeni një pendë të bardhë edhe kjo është një shenjë se po ju mbrojnë dhe se do ju ndodhin gjëra të mira.
Shenja e pestë: Nëse keni kafshë shtëpiake ose fëmijë të vegjël do e kuptoni më shpejtë se Zoti ose një engjëll po ju mbron. Nëse foshnja ose kafsha juaj shtëpiake rri shumë kohë në qetësi, do të
Shenja e shtatë: Temperatura e dhomës ku ju jeni ndryshon vazhdimisht, por këtë gjë mund ta kuptoni nëse keni termometër për ambientin ose kondicicer dhe të shikoni se tempreatura ka ndryshuar e kondicionerit nuk është aq sa e keni lënë ju.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button